Groots wonen in een heel klein huis

November 30, 2013 - Uncategorized

De Amerikaanse Christopher Smith en Merete Mueller wonen samen in een klein zelfgemaakt huisje op wielen. Dat ontdekte ik via Facebook, waar de volgende titel mijn aandacht trok: ‘At First, I Felt Sorry For The People Who Live In This Tiny House. Then I Looked Closer…Now I’m Jealous‘. Er stond een foto bij van een nogal miezerig bouwkeetje (foto onder). Ik werd nieuwsgierig en volgde de link.

Tiny is trendy
Nu ik het artikel heb bekeken begrijp ik die titel helemaal. Want ik wil nu ook zo’n huis. En daarin sta ik kennelijk niet alleen. Er schijnt een ware Tiny House Movement in beweging te zijn: in Amerika is het trendy om klein te wonen.

Meer weten? | bronnen

http://tiny-themovie.com/

› tags: Ambacht / Bouwen / Creatief / Tegenbeweging /